Bestellen op Abigailwoods.nl is heel eenvoudig;

Blader door store.abigailwoods.nl en kies een item naar keuze. 

Plaats het artikel in uw winkelmandje. U kunt nu verder winkelen of naar de betaalpagina gaan.

Factuur- en afleveradres

Op de betaalpagina kunt u naar wens een ander afleveradres dan uw factuuradres opgeven. Handig als uw bestelling een cadeau betreft of wanneer u het op kantoor wilt ontvangen.

Geen verzendkosten

Wij versturen uw bestelling gratis*. Bij een bestelling vanaf €100 zijn ook de kosten voor het retourneren binnen Nederland gratis. 

* Tijdens tijdelijke kortingsacties kunnen wij verzendkosten in rekening brengen.

Betaalwijze

Kies vervolgens een betaalwijze. Bij Abigailwoods.nl kunt u betalen middels een creditcard, iDeal betaling of zelf overschrijven via uw bank.

Controle en verzending

Na ontvangst van uw betaling gaan wij uw item controleren en pakken wij deze voor u in. Wij streven op werkdagen naar een levertijd van 2-3 werkdagen nadat uw betaling is ontvangen. Bestellingen ontvangen op zaterdag en zondag worden op maandag verwerkt.


Uiteraard is het retourneren bij Abigailwoods.nl ook heel eenvoudig;

Stap 1.            Aangeven dat u de overeenkomst wenst te ontbinden

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw bestelling niet naar wens is. In dit geval dient u binnen de bedenktijd van veertien (14) dagen na ontvangst van uw bestelling schriftelijk aan Abigail Woods te melden dat u de overeenkomst wenst te ontbinden.


Stap 2.            Retour zenden

U dient de producten binnen veertien (14) dagen na het ontbinden van de overeenkomst in stap 1 te retourneren naar een door Abigail Woods vastgesteld retouradres. U kunt hiervoor gebruik maken van ons retourformulier. Gebruik voor het retour zenden de originele, niet beschadigde verpakking en het verpakkingsmateriaal. Producten waarvan de verzegeling is verbroken worden niet teruggenomen (zie extra informatie).

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen veertien (14) dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor nadere informatie over ontbinding van de overeenkomst verwijzen wij u graag naar artikel 9 van onze algemene voorwaarden.

Extra informatie

Let op! Kledingstukken waarvan de hangtag seal of het hangtag lint doorbroken / doorgeknipt is of waarbij de hangtag niet meer aanwezig is beschouwen wij als gedragen en kunnen wij helaas niet terugnemen. In dit geval sturen wij het product aan u terug en berekenen wij de kosten voor het verzenden aan u door. Tevens maakt u geen aanspraak op restitutie.

Graag verwijzen wij u voor informatie aangaande gebreken, klachttermijnen en garantie naar artikel 10 van onze algemene voorwaarden.