Over-ons

Even voorstellen:

Wat leuk dat u meer wilt lezen over ons. Wij zijn Marjan en Robbert Leenheer, moeder en zoon, en trotse oprichters van Abigail Woods.

Meer over Marjan Leenheer

Meer over Robbert Leenheer

 
Abigail Woods richt zich als merk op het ontwikkelen en aanbieden van comfortabele kwaliteitsblouses en overhemden. Hoe is dit idee ontstaan?


 

Het idee achter Abigail Woods

Na jaren van samenwerking in een B2B dienstverlenende branche hebben wij ingezien hoe lastig het voor sommige vrouwen kan zijn om een goed passend kledingstuk te vinden. Met name het vinden van goed zittende blouses is erg lastig. Dit heeft ons aan het denken gezet om een goed passende blouse te ontwikkelen. Een blouse die rekening houdt met de vrouwelijke vormen. Het resultaat is een blouse aangepast op de cupmaat; feline by Abigail Woods. Ondanks dat Abigail Woods confectiekleding levert proberen wij maatkleding te benaderen door gebruik te maken van een extra maatvoering; de cupmaat.

Wij hebben in ons ontwerpproces eveneens rekening gehouden met een langer doorlopend voor- en achterpand zodat onze blouse ook in een broek of rok gedragen kan worden. Verder heeft de blouse tal van mooi details welke de exclusiviteit van het merk nog eens benadrukt. Zo hebben wij bijvoorbeeld gekozen om gebruik te maken van zeer mooie Italiaanse stoffen en om de kleding binnen Europa te vervaardigen.

Nu de blouse ontwikkeld is zijn wij erg trots op ons resultaat. Wij hopen dat U de feline by Abigail Woods blouse tevens kan waarderen op de unieke pasvorm. Is dit na aankoop niet het geval, u mag het gewoon retourneren, wij betalen uiteraard uw verzendkosten. Dit maakt het eveneens mogelijk om 2 verschillende maten te kopen om thuis te proberen. Want ook al proberen wij de blouse perfect te laten zitten, ook wij weten dat geen enkel lichaam hetzelfde is.


  Shop blouses  
 

En de mannen dan?

Dat is precies wat Robbert dacht toen het concept van de blouse met cupmaat geproduceerd werd. Iets waar Robbert tijdens zijn kantoorwerkzaamheden vaak tegenaan liep was dubbele manchetten die tijdens het schrijven of typen in de weg zaten. Echter vindt hij het gepast om onder een colbert een overhemd met dubbele manchetten te dragen.

Vele malen zat Robbert een hele dag op kantoor te werken om in de namiddag een formele bijeenkomst te hebben waarbij hij een pak droeg. Dit zette hem aan het denken of het mogelijk is een overhemd te ontwikkelen waarbij de dubbele manchetten afneembaar zijn waardoor er een overhemd met enkele manchetten overblijft. Zodra de setting formeler is kan dan simpelweg de dubbele manchet opgeknoopt worden. Zo is het idee voor het manchetti by Abigail Woods overhemd ontstaan.

Een fijne bijkomstigheid is dat hetzelfde overhemd zonder dubbele manchet onder een trui gedragen kan worden (met dubbele manchet zit dit niet heel comfortabel) of casual op een spijkerbroek. Zo heeft Abigail Woods met de Manchetti een overhemd ontwikkeld wat zowel zakelijk als casual gedragen kan worden.


   Shop hemden   

               Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.