Over-ons

Abigail Woods – maatwerk in confectie

Bent u op zoek naar een mooie klassieke blouse? Een blouse gemaakt van natuurlijk materialen. Een blouse waarvan het middelste knoopje gewoon dicht kan en die ook nog netjes aansluit in de taille en op de bovenarmen. Gefeliciteerd! U bent bij Abigail Woods aan het juiste adres!

Abigail Woods is in 2015 opgericht door Marjan en Robbert Leenheer. Voor veel vrouwen bleek het lastig om een goed passende klassieke basisblouse te vinden. Een blouse ontwikkelen die rekening houdt met vrouwelijke vormen was hun ambitie. Het resultaat mag er zijn. Abigail Woods brengt inmiddels prachtige blouses met cupmaat. Door een langer doorlopend voor- en achterpand kunnen de blouses ook goed in een broek of rok gedragen kan worden. De blouses worden gemaakt van zeer mooie Italiaanse stoffen en het gehele productieproces vindt plaats binnen Europa.

Inmiddels is Abigail Woods overgenomen door Sasja van der Knoop. Online ondersteuning bij het makkelijk vinden van de juiste maat en het door ontwikkelen en uitbreiden van het assortiment staan voor de komende maanden op de agenda. In haar winkel It Rains Fashion aan de Loerikseweg 2 in Houten kunt u het complete assortiment bewonderen. Meer informatie? info@abigailwoods.nl


               
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies