Manchetti-herenhemden
Weergave:
 


Bezig met laden...
40%
visibility

Regular-Slim fit Manchetti - White

Regular-Slim fit wit manchetti shirt, gemaakt van prachtige Italiaanse stof voorzien van afneembare dubbele manchetten. Tevens...

89,95

53,97

40%
visibility

Regular fit Manchetti - Stripe

Regular fit gestreept manchetti shirt, gemaakt van prachtige Italiaanse stof voorzien van afneembare dubbele manchetten. Tevens...

89,95

53,97

40%
visibility

Regular fit Manchetti - Check

Regular fit geruit manchetti shirt, gemaakt van prachtige Italiaanse stof voorzien van afneembare dubbele manchetten. Tevens verkrijgbaar...

89,95

53,97

40%
visibility

Comfort fit Manchetti - Blue

Comfort fit blauw manchetti shirt uitgevoerd met borstzak en extra rugplooi, gemaakt van prachtige Italiaanse stof voorzien van...

89,95

53,97

De Manchetti by Abigail Woods herenhemden met afneembare dubbele manchetten zijn de oplossing voor de stijlvolle man die graag een overhemd draagt.


De enkele manchet wordt heden dag het meest gedragen. Maar waarom een compleet ander overhemd kopen, die u waarschijnlijk minder vaak zult dragen, als u met hetzelfde hemd ook dubbele manchetten kunt dragen?
 
 
Kent u dat gevoel, heeft u een prachtig overhemd gekocht voor een formele aangelegenheid, kan deze eigenlijk niet casual of onder een trui gedragen worden vanwege de dubbele manchetten. Manchetti by Abigail Woods heeft voor u de oplossing: haal ze er gewoon af!
 
Of herkent u het gevoel om langere tijd te schrijven of te typen met dubbele manchetten? Manchetti by Abigail Woods heeft voor u de oplossing: haal ze er gewoon af!


Een overhemd met dubbele manchetten wordt als een must beschouwd in combinatie met een pak en geeft een extra chique uitstraling. Hoe mooi het ook staat, een dubbele manchet draagt niet comfortabel tijdens het schrijven of onder een trui. Met de afneembare manchetten verandert u uw formele overhemd in een handomdraai in een meer vrijetijdshemd. Heeft u daarna weer een formele bijeenkomst of u houdt van de klassieke look onder een colbert, bevestigt u de dubbele manchet weer aan uw hemd.

Pasvorm

Abigail Woods voert de manchetti hemden in drie pasvormen; slim fit, regular fit en comfort fit. Alle pasvormen zijn eveneens te verkrijgen met mouwlengte 7. De overhemden zijn uitgevoerd in Italiaanse easy iron stoffen van 100% katoen, resultaat; een luxe uitstraling zonder veel vouwen na een dag dragen.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.